• Specialisten in transport
  • Hoogwaardige diensten
  • Getraind personeel
  • Slim op weg

Ambassadeur Sven Schuit in RTL Transportwereld

Ambassadeur Sven Schuit in RTL Transportwereld

RTL Transportwereld heeft een item over de velligste chauffeur van Nederland met onze collega Sven Schuit in de hoofdrol opgenomen. Ambassadeur Sven zal komende periode in het programma te zien zijn.

TVM Awards

TVM verzekeringen heeft het initiatief genomen tot de TVM Awards. Onder dit op transportveiligheid gerichte geheel vallen: Het NK Veiligste Chauffeur 2019, Veilig Transport 2019 en de Ridders van de weg 2019. Een drietal prijzen, die ieder op hun eigen manier inspelen op het centrale thema.

TVM krijgt daarin steun van meerdere partners. Dat zijn Advance Groep, Continental, TLN, Van Eijck Groep, Veilig Verkeer en Volvo Trucks. Transportwereld zet deze week een van deze partners, Continental Banden, in het zonnetje. Daarnaast rijden we mee met een van de ambassadeurs van het NK Veiligste Chauffeur, Sven Schuit, die werkzaam is bij Peter Appel Transport.

Ambassadeur Sven Schuit

Om de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeurs bij de doelgroep onder de aandacht te brengen, zijn in iedere provincie zogenoemde ambassadeurs aangesteld. Als jongste lid van dat team is de 21 jarige, en bij Peter Appel Transport rijdende,Sven Schuit voor die taak verantwoordelijk in de provincie Noord-Holland. Sven is sinds 2016 chauffeur en rijdt jaarlijks zo’n 160.000 kilometer in de supermarktdistributie.

Voor Sven is er niets mooiers dan het vak van chauffeur. Veiligheid staat daarbij voor hem hoog in het vaandel en daarom is hij ook zo’n geschikte ambassadeur voor de TVM Awards.

De uitzendingen van RTL Transportwereld staan geplandop zondag 23 juni 17:00 uur op RTL 7 en zaterdag 29 juni 17:00 uur RTL7.

Sven-Schuit-in-RTL-Transportwereld

Hier is de eerst aflevering al te zien. Let op! Het is het laatste filmpje onderaan deze pagina.

Veel kijkplezier!

Terug naar overzicht

Overige nieuwsberichten