• Specialisten in transport
  • Hoogwaardige diensten
  • Getraind personeel
  • Slim op weg

De Ridders van de Weg van Peter Appel Transport

De Ridders van de Weg van Peter Appel Transport

Nijkerk – Op zaterdag 29 september vond de vijftigste editie van het jaarlijks TVM evenement ‘Ridders van de Weg’ plaats in Nijkerk. Het evenement is bedoeld om chauffeurs die 3, 5, 10 of 20 jaar aaneengesloten schadevrij hebben gereden, gehuldigd worden tot “Ridder van de Weg”. Tijdens het jaarlijks terugkerend evenement is Peter Appel Transport vertegenwoordigd met maar liefst 62 chauffeurs in de verschillende categorieën.

Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk vakmensen, zeker als ze ook nog eens jarenlang schadevrij rijden. TVM verzekeringen beloont het schadevrij rijden graag met de onderscheiding Ridder van de Weg. Het aantal schadevrije jaren bepaalt dan of de chauffeur ‘geridderd’ wordt tot Bronzen, Zilveren, Gouden of Diamanten Ridder van de Weg.

Met trots
Peter Appel Transport kan dan ook met trots melden dat ze; 36 Bronzen-, 20 Zilveren- en 5 Gouden Ridders in de gelederen hebben. De Bronzen Ridders ontvangen de onderscheiding op het bedrijf zelf. Maar de Zilveren, Gouden en Diamanten Ridder van de Weg worden tijdens deze ‘Dag van Veilig Transport’ door TVM Verzekeringen in het zonnetje gezet.

Diamanten-Ridder-Dick-OorschotDiamanten Ridder
Er is zelfs 1 diamanten ridder die 20 jaar aaneengesloten schadevrij heeft gereden, dit is Dick Oorschot. Het is dan ook logisch dat er extra aandacht gegeven wordt aan deze unieke prestatie. De Diamanten Ridder is deze dag dan ook een apart gehuldigd.
De eervolle titel voor Dick Oorschot is dan ook een stimulans voor de veiligheidscultuur en het imago van het bedrijf.

Veiligheid op de weg vergroten
TVM wil een positieve bijdrage leveren aan transportveiligheid, met als ambitie nul verkeersdoden in het transport in 2020. Hiervoor initieert de verzekeraar diverse activiteiten, waaronder het uitreiken van onderscheidingen aan Ridders van de Weg. Dit laatste is een initiatief van de Stichting Veiligheidsplan van TVM verzekeringen, bedoeld om vakmanschap onder chauffeurs te stimuleren, te belonen en beter zichtbaar te maken, en zo uiteindelijk de veiligheid op de weg te vergroten.

Terug naar overzicht

Overige nieuwsberichten