• Specialisten in transport
  • Hoogwaardige diensten
  • Getraind personeel
  • Slim op weg

Nieuwe wagen voor Ruig Wild en Gevogelte

Nieuwe wagen voor Ruig Wild en Gevogelte

Begin september heeft Peter Appel Transport de nieuwe vrachtwagen voor Ruig Wild en Gevogelte in gebruik genomen.

Een oude bakfiets, daarmee begon Pieter Ruig in 1891 het familiebedrijf Ruig Wild en Gevogelte. Sindsdien is er veel veranderd. De ambachtelijke producten van Ruig worden door Peter Appel Transport bij de klant bezorgd met een splinternieuwe DAF LF230.

Begin september is deze wagen in gebruik genomen, voorzien van diverse innovatieve systemen zoals de Carrier TRS koeling met 17 KW aan koelvermogen. Een PTO Hydropomp drijft de generator aan om stroom t.b.v. de koelmotor op te wekken.

De opbouw is voorzien van een uitgebreide opbouw met verschillende deuren en compartimenten met eigen temperatuurregeling. Voor het lossen van rolcontainers en pallets is er een achtersluitende laadklep.

Voor optimale veiligheid en comfort is het voertuig voorzien van A-EBS (Advanced Emergency Braking system), Adaptive cruise control, ESP (voertuigstabiliteitscontrole), Forward Collision Warning, Lane Departure Warning en een camera zichtsysteem van Omnivue waarmee de chauffeur 360º zicht om het voertuig heeft, een zogenaamde birds eye view. Ook voor Ruig Wild en Gevogelte gaan wij slim op weg!

Terug naar overzicht

Overige nieuwsberichten