• Specialisten in transport
  • Hoogwaardige diensten
  • Getraind personeel
  • Slim op weg

Peter Appel Transport steunt Stichting Het Vergeten Kind

Peter Appel Transport steunt Stichting Het Vergeten Kind

Middenmeer –  De medewerkers van Peter Appel Transport hebben zich tijdens het familie festival ingezet voor Stichting Het Vergeten Kind. Er is middels de verkoop van miniatuurvrachtwagens en het kinderboek ‘De Vrachtwagenchauffeur’ geld ingezameld voor deze stichting.

Op 2 september jl. vond er een feestelijk familie evenement plaats op het bedrijfsterrein in Middenmeer, namelijk het Peter Appel festival. Tijdens dit festival, georganiseerd voor medewerkers en hun gezinsleden, is er geld ingezameld voor de Stichting Het Vergeten Kind middels de verkoop van kinderboeken en miniatuur vrachtwagens. De opbrengst van de verkoop is geheel ten goede gekomen aan Stichting Het Vergeten Kind.

Stichting Het vergeten kind

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. De stichting organiseert o.a. activiteiten en projecten die direct een positieve invloed hebben op deze kwetsbare kinderen. Er is gekozen voor de Stichting Het Vergeten Kind om een aantal redenen; ten eerste zijn er kinderboeken verkocht en ten tweede de opbrengst is voortgekomen uit een familiedag. Dan is het verband van kinderen en familie met deze stichting snel gelegd.

Verkochte spullen

Voor de verkoop heeft Peter Appel Transport een aantal producten beschikbaar gesteld. Naast de schaalmodellen van de vrachtwagens van Peter Appel Transport zijn er ook kinderboeken verkocht. Het boek  ‘De Vrachtwagenchauffeur’ is geschreven door Liesbet Slegers in samenwerking met Peter Appel Transport. In het boek wordt op een kindvriendelijk manier uitgelegd wat het beroep van vrachtwagenchauffeur inhoudt.

De cheque ter waarde van € 2.250,- is uitgereikt door eigenaar Peter Appel aan Jan Broer van Stichting Het Vergeten Kind.

Terug naar overzicht

Overige nieuwsberichten