• Specialisten in transport
  • Hoogwaardige diensten
  • Getraind personeel
  • Slim op weg

Safety Deal

Safety Deal

De Safety Deal ‘Vertrouwen op Veiligheid’ is een initiatief van diverse vervoerders en bevat bindende afspraken van ketenpartijen (opdrachtgever, vervoerders en chauffeurs) in de winkeldistributie. De met elkaar gemaakte afspraken gaan over strikte naleving rij en rusttijden en andere wet en regelgeving. De afspraken in de Safety Deal zelf gaan daarnaast over routeplanning, bereikbaarheid van winkels, goed opgeleid personeel, goed onderhouden wagenpark, veiligheidscampagnes en ook bijvoorbeeld een goede voorbereiding door de chauffeur op zijn/ haar distributierit. Wij werken hierdoor aan een cultuur van vertrouwen en voortdurende procesverbetering op veiligheid.

 

Deze afspraken zijn duidelijk vastgelegd en ondertekend. Binnen de keten spreken wij elkaar nu aan op deze gemaakte bindende afspraken. Er is ook een “onafhankelijk meldpunt” ingericht voor die situaties als er door een van de partijen geen gehoor wordt gegeven aan de gemaakte afspraken.

 

De initiatiefnemers van de Safety Deal zijn; Cornelissen, St. van den Brink en Peter Appel Transport samen met opdrachtgever A.S. Watson (Kruidvat). TVM heeft als verzekeraar geadviseerd. Dit veiligheidsproject wordt begeleid door logistiek adviesbureau Bricklog uit Apeldoorn.


Terug naar overzicht

Overige nieuwsberichten