• Specialisten in transport
  • Hoogwaardige diensten
  • Getraind personeel
  • Slim op weg

Verhuizing locatie Veghel Peter Appel Transport

Verhuizing locatie Veghel Peter Appel Transport

Het kantoor van Peter Appel Transport, locatie Veghel is verhuisd en vanaf maandag 6 april 2020 bereikbaar op de Kennedylaan 1, 5466 AA in Veghel. Het telefoonnummer is niet veranderd (085 – 11 11 310).

Sinds eind januari is er hard gewerkt aan de verbouwing van het pand op het Sligroterrein, wat de laatste weken werd bemoeilijkt door de beperkingen van de Coronamaatregelen. Toch is het gebouw volgens planning turn key opgeleverd door Van Leiden Interieur B.V. en onderaannemers. Het eindresultaat is prachtig geworden en de medewerkers van kantoor Veghel zijn bijzonder trots op deze nieuwe, smaakvolle en inspirerende werkplek, slechts één jaar na de overname van de transportactiviteiten van Kuehne + Nagel.

Een grote feestelijke opening was vanwege de Coronacrisis niet mogelijk, maar op 6 april heeft Peter Appel namens de directie de collega’s in Veghel (zowel op het nieuwe kantoor als de thuiswerkers) door middel van een videoverbinding toch persoonlijk kunnen toespreken en feliciteren, daarbij gevolgd door zoveel mogelijk collega’s uit het hele land, die tot slot een virtuele rondleiding door het pand kregen.

Wij wensen onze collega’s van locatie Veghel veel succes en werkplezier in dit nieuwe kantoor en bedanken iedereen die heeft meegewerkt aan de verbouwing en de verhuizing.

Directie en management Peter Appel Transport

Terug naar overzicht

Overige nieuwsberichten