• Specialisten in transport
  • Hoogwaardige diensten
  • Getraind personeel
  • Slim op weg

Sollicitatieprocedure

1 De eerste selectie

De eerste selectie

Onze recruiter beoordeelt via jouw cv of motivatie en via een telefoongesprek of je bij ons past. Als jij degene bent die wij zoeken, nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek.

2 De eerste selectie

Het gesprek

Dit oriënterend gesprek vindt meestal plaats op één van onze vestigingen in Middenmeer, Drachten, Geldermalsen, Veghel of Kapelle.

3 De eerste selectie

Oriëntatiedag

Is het gesprek van beide kanten positief? Dan rijd je een dagje mee met een ervaren chauffeur. Zo krijg je een goed beeld van onze werkzaamheden en onze organisatie.

4 De eerste selectie

Rijvaardigheidsbeoordeling

Heb je een goed gevoel overgehouden aan het meerijden en lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Dan nodigen we je uit voor een rijvaardigheidsbeoordeling.

Zo kunnen wij goed inschatten wat je sterke punten zijn en op welke ritten we jou kunnen inplannen. We zien dan ook welke begeleiding je eventueel nodig hebt. Op deze manier bieden wij je een prettige, uitdagende, leerzame en passende werkplek.

5 De eerste selectie

Indiensttreding

Zijn we beiden positief? Dan voegen we je graag toe aan onze gedreven chauffeursgroep!

We stellen jouw contract op en nodigen je uit voor twee leerzame introductiedagen. Daarnaast krijg je een persoonlijke coach toegewezen. Deze coach begeleidt je de eerste maand heel intensief. Hij laat je kennis maken met de ins en outs van jouw standplaats, je collega’s, onze klanten, procedures en helpt je bij het ontwikkelen van jouw (rij)vaardigheden.

Jouw coach maakt van jou een echte Peter Appel Transport chauffeur!