• Specialisten in transport
  • Hoogwaardige diensten
  • Getraind personeel
  • Slim op weg

Niels Martens

Recruiter

Werkt bij Peter Appel Transport sinds 2020

Ik ben, samen met mijn collega Lars Conijn, verantwoordelijk voor de werving en selectie op landelijk niveau. Ik loop al wat jaren mee en ik weet hoe belangrijk het voor mensen is om geschikt werk te vinden. De juiste baan kan je leven veranderen.

Zelf zit ik hier helemaal op mijn plek; ik krijg veel vrijheid en vind het persoonlijke contact met zowel collega’s als kandidaten erg prettig. Het is hard werken, met een glimlach.

Naast online werving en het opleiden van nieuwe chauffeurs, betrekken we onze huidige medewerkers ook vaak in het wervingsproces. Zij kunnen tijdens evenementen en beurzen precies vertellen wat ervoor nodig is om een Peter Appel chauffeur te zijn. Mensen die bij ons (willen) solliciteren kunnen een dag meerijden met een chauffeur om een goed idee te krijgen over wat het werk inhoudt.

En ook als je hier op kantoor komt werken ga je een dag mee op de vrachtwagen, dat is belangrijk om het werk goed te begrijpen. Wij als recruiters kunnen zo beter inschatten of een kandidaat bij ons past.